Kultur i BiffenKultur i Biffen
Biffen ønsker at dyrke fællesskaber omkring mere end vores almindelige filmprogram og filmklubber. Vi ønsker at tilbyde vores publikum en kulturel diversitet, der bedst opnås ved at udbyde mange forskellige kulturelle oplevelser i vores dejlige biografsal. Vi håber, at I vil tage vel imod disse mange tilbud.

Kultur i Biffen samler Biffens kulturtilbud. I folderen herunder er det muligt at få et overblik over, hvilke kulturelle oplevelser, Biffen byder på udover det faste filmprogram. Der vil udkomme en Kultur i Biffen-folder to gange om året; en gang i sensommeren, gældende for efteråret, og en gang omkring nytår, gældende for foråret.


Programmet er pt. under udarbejdelse og vil blive lagt her på hjemmesiden, når den er klar.
Den nye sæson offentliggøres i august.Kultur i Biffen byder hvert halvår på i hvert fald to opera-forestillinger ude fra den store verden, vist på lærredet med Biffens gode billedudstyr og biograflyd. Derudover udvælger og præsenterer Odder Teater 1-2 teaterforestillinger, der opsættes live på scenen i biografsalen. Ved siden af disse faste tilbud, vil andre kulturelle oplevelser præsenteres i Biffen, eksempelvis operafortællinger, ballet og musik.

Forestillingerne starter præcist.

Da der ikke er tale om en decideret klub, er der heller ikke tale om tilmelding og betaling af kontingent. Der kan bestilles billetter til hvert kulturtilbud ligesom man bestiller billetter til vores almindelige filmvisninger. Vælg den pågældende forestilling under Biffens program her på hjemmeside og reservér eller køb din billet den vej.

Her er det også muligt at tilmelde sig vores Kultur i Biffen nyhedsbrev, hvor hvert kulturtilbud vil blive præsenteret yderligere, når tiden nærmer sig for den pågældende forestilling. I dette nyhedsbrev vil der være direkte link til bestilling af billetter til forestillingen.Tilmeld til nyhedsbrev


* obligatorisk