Forestillinger fra Odder Teater i BiffenTirsdag d. 4. oktober 2022 kl. 19:30 i Biffen Odder

SNEDRONNINGEN


Med Susse Wold.
Snedronningen er H.C. Andersens egentlige hjertekvad og et af hans smukkeste eventyr, hvor den lille Gerda rejser gennem et enestående univers med mange landskaber og mange tider for at finde sin forsvundne legekammerat, Kay.
I 1998 og 1999 opførte Susse Wold eventyret på Sceneriet under Det Ny Teater, og i den anledning skrev en af anmelderne, Henrik Lyding, i Jyllands-Posten:
"Stemmen er så mættet med udtryk, at vi selv med vores fantasi digter det hele. Skaber billederne i vores hjerter, præcis som H.C.Andersen havde tænkt sig det. Ikke en pointe taber Susse Wold."
"Få er de udvalgte, der formår at læse og fortolke H.C.Andersens eventyr, så de åbner sig for tilhørerne, bliver nærværende og nutidige."

Link til bestilling, klik her

Torsdag d. 9. februar 2023 kl. 19:30 i Biffen Odder:

LIVETS SMÅ MIRAKLER


En dugfrisk, nyskabende forestilling med Paolo Nani Teater. I forestillingen eksperimenterer Paolo Nani med et helt nyt og originalt scenisk formsprog, idet han forener teater og billedkunst. I LIVETS SMÅ MIRAKLER møder tilskuerne en ensom karakter; en tegner, der synes at have valgt at lukke sig inde i den lille verden, som udgøres af hans atelier. Han kan dog ikke helt abstrahere fra den omkringliggende virkelighed. Støj udefra og lyde fra nabohuset forstyrrer hans koncentration og påvirker udformningen af hans tegninger. Der opstår i forløbet en vekselvirkning mellem den ydre virkelighed og tegningernes univers, hvorigennem en bevægende livshistorie udfolder sig.

Medvirkende: Paolo Nani
Instruktør: Frede Gulbrandsen
Dramaturg: Gitta Malling
Scenograf: Julia Forchhammer
Lyddesigner: Erik Christoffersen
Dramatiker, forfatter; Koncept: Paolo Nani & Frede Gulbrandsen
Producent: Paolo Nani Teater
Co-producent: Limfjordsteatret

Link til bestilling, klik her

Mandag d. 27. marts 2023 kl. 19:30 i Biffen Odder:

ALWAYS HAPPY AIRLINES


Stewardesserne i det engang så hæderkronede "Always Happy Airlines" er ved at gøre klar til takeoff, da kontroltårnet melder om forsinkelser. De damer tager publikum med på en helt anden flyvetur end den, de tror, de har booket billet til. "Let the Cabin Crew entertain you" lyder det fra cockpittet. Så spænd sikkerhedsbæltet og nyd en musikalsk, humoristisk og vedkommende forestilling med noget på hjerte. Boarde med Blæsten er stormfulde højder, med hot lips og de høje hæle solidt plantet i jorden.

Medvirkende: Jette Sophie Sievertsen, Ann Hjort, Tine Gotthelf, Nina Marie Birk og Margit Watt-Boolsen
Pianist og pilot: Raivis Zandovskis
Instruktør: Vibeke Wrede
Musikalsk arrangør: Raivis Zandovskis
Lys, lyd, afvikling: Brian Nielsen, TekTeam
Manuskript og sangtekster: Jette Sophie Sievertsen
Scenografi/kostumer: De Damer, Gøje Rostrup, scenografkonsulent

Link til bestilling, klik her