Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Odder Teater
Alle gode ting - Odder Teater i Biffen

Alle gode ting - Odder Teater i Biffen

En livsbekræftende monolog fyldt med humor

ALLE GODE TING er en episk forestilling fortalt af en mand, der er vokset op med en depressiv mor. Igennem forestillingen fortæller vores hovedperson om, hvordan han som barn - efter moderens første selvmordsforsøg - begynder at skrive en liste over alle gode ting i verden. Meningen var, at denne liste skulle hjælpe moderen ud af hendes depression. Efterhånden som listen udvikler sig, spiller den en større og større rolle i hans liv.

Den indeholder alt mellem himmel og jord med alt fra "Kung-fu-is" og "Solskin" til "Alle Star Trek-film med lige numre" og "At forelske sig". Hans første mål er 1000 ting. Så 2000. Til slut ender han med at have en liste med 1.000.000 gode ting. Ting, der alle gør livet værd at leve. Teksten spiller med stor succes verden over og har i Danmark spillet på Nørrebro Teater forrige sæson. Nu har Teatret Møllen overtaget rettighederne og sender forestillingen på turné.

Den anmelderroste ALLE GODE TING er trods sit mørke udgangspunkt en humoristisk, livsbekræftende og hjertevarm forestilling om noget så umorsomt som depression og selvmord.

Dramatiker: Duncan Macmillan

Bearbejdelse: Nikolaj Mineka og Klaus Andersen

Instruktion: Nikolaj Mineka

Medvirkende: Klaus Andersen

Lyddesign: Johannes Smed

Producent: Teatret Møllen