Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Søndag 21. april
Jules og Jim - Cin Præs.
Billetten inkluderer klassisk film fra Cinemateket, forklarende filmhistoriske oplæg, varm Biffen kaffe og skøn chokoladeoverraskelse fra Chokoladehimlen.dk.
Søndagsmatiné med Cinematek film
Jules og Jim - Cin Præs.

Jules og Jim

Mesterinstruktøren François Truffauts ’Jules og Jim’ er en af den franske 1960’er-nybølges vigtigste film og én af periodens absolut største publikumssucceser. En klassisk ménage-a-trois historie.

Jules og Jim er bedste venner og deler en fælles interesse for kunst, litteratur og ikke mindst kvinder. Ind i deres forhold træder en smuk og vild pige, som de begge forelsker sig hovedkulds i. Men det bliver Jules, der gifter sig med hende. År senere træder Jim ind i deres liv igen, og det klassiske trekantsdrama udfolder sig på ny.

Filmen er en hyldest til den passionerede kærlighed, til vildskaben og friheden og ikke mindst til venskabet, der overvinder det hele. Jeanne Moreau indkredser i rollen som Cathrine på sublim vis den frie, moderne kvinde og hendes konstante kamp for at finde et liv