Ildsjæl
13:00
DC League af Superkæledyrene - DK Tale
15:00
Held og lykke, Leo Grande
18:00
After Yang
20:00
Lykkelige omstændigheder
Lykkelige omstændigheder
TEKSTET VERSION
The Nightmare Before Christmas - 2D - Eng. tale
Livets små mirakler - Odder Teater i Biffen
Always Happy Airlines - Odder Teater i Biffen
DC League af Superkæledyrene - DK Tale
Held og lykke, Leo Grande
OPERAKINO 22: Turandot - September
Snedronningen - Odder Teater i Biffen
Lykkelige omstændigheder - TEKSTET VERSION
Mugge og hans mærkelige hjerne
Klokkeblomst og piratfeen - DK tale - 2D
The Nightmare Before Christmas - 2D - Eng. tale
Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION
OPERAKINO 22: Don Carlos - November
OPERAKINO 22: Nøddeknækkeren - December
Livets små mirakler - Odder Teater i Biffen
OPERAKINO 23: Ariodante - Februar
Always Happy Airlines - Odder Teater i Biffen
OPERAKINO 23: Madama Butterfly - April
MY Bif
B-Tween Bif
Den Smalle
Mini Bif
Big Bif
Eftermiddags Bif
Baby-Bif
Danmarkspremiere
Senior Bif
Teater
Dok Bif
Vis alle
Vi søger frivillige som nye caféværter
Inkl. et glas rødvin eller hvidvin, en øl eller sodavand.: OPERAKINO 22: Turandot - September

Søndag 25. september kl. 19:00
Oplev den overdådigt flotte, men grusomme beretning om prinsessen med et hjerte af sten. For at vinde hendes hånd skal bejlerne besvare hendes gåder - eller dø. Hidtil har hun holdt mænd væk ved hjælp af en brutal ed: Enhver mand, som ønsker at erobre Turandot, skal først løse tre gåder; og fejler han, bliver han halshugget. Som så mange mænd før ham, er den ukendte prins tryllebundet af hendes udseende. Han er den første bejler til at løse alle tre gåder. Men han vil have hendes hjerte, så han sætter sin egen gåde. Hvis hun opdager hans navn inden daggry, er han klar til at dø. En anden kvinde, Liù, kender hans navn, men foretrækker hellere at tage sit eget liv end at afsløre sin hemmelighed – hun elskede prinsen for højt. Scene i Bregenz er bygget ud i vandet ved den smukke Bodensø. Instruktør: Marco Arturo Marelli, Dirigent: Paolo Carignani, Med: Mlada Khudoley, Riccardo Massi, Guanqun Yu, Michael Ryssov, Manuel von Senden. Denne produktion, der er entusiastisk rost af sit publikum, kombinerer spektakulære og rørende scener på Bregenz Festivals store scene ved søen. 'Melodier for millioner, imponerende iscenesat' bringer 'en smule Hollywood til Bregenz' skrev ZDF heute journal tv-nyhedsprogram.

Danmarkspremiere: Hvor Flodkrebsene Synger

Torsdag 29. september kl. 18:00
Fra den bedst sælgende roman kommer et medrivende mysterium. Hvor Flodkrebsene Synger fortæller historien om Kya, en forladt pige som selv har fundet vej til voksenlivet i de farlige marskområder i North Carolina. Gennem mange år har rygterne om ”Marskpigen” hjemsøgt Barkley Cove og isoleret den skarpsindige og stålfaste Kya fra samfundet. Draget af to unge mænd fra byen begynder Kya at åbne sig for den nye og opsigtsvækkende verden. Men da en af mændende bliver fundet død, bliver Kya straks udråbt, af samfundet, som den hovedmistænkte. Efterhånden som sagen udfolder sig, bliver dommen om, hvad der faktisk skete uklar og de mange hemmeligheder, der lå i marsken truer med at komme frem.

Eftermiddags Bif: Costa Brava Libanon

Mandag 3. oktober kl. 15:00
I Costa Brava, Libanon, undslipper den frisindede Badri-familie Beiruts overvældende forurening og sociale uro ved at søge tilflugt i et utopisk bjerghus, som de selv har bygget. En ulovlig losseplads bliver dog uventet startet lige ved siden af. Med den kommer det skrald og den korruption, de forsøgte at undslippe. Men for familiens 2 piger bliver det også mødet med andre mennesker, opdagelsen af nye følelser og gryende seksualitet. Efterhånden som lossepladsen vokser, vokser også familiens spændinger. Badri-familien står tilbage med et valg: Enten kan de fortsat trække sig væk fra samfundet eller forlade deres idylliske hjem og se den virkelighed, de flygtede fra, i øjnene, i håb om at forblive tro mod deres idealer. Filmen har vundet adskillige filmpriser ved internationale festivaler i bl.a. London, Toronto og Sevilla og er co-produceret af det danske filmselskab Snowglobe.

Danmarkspremiere: Lykkelige omstændigheder

Torsdag 6. oktober kl. 18:00
Søstrene Katrine og Karoline var tætte som børn, men kunne i dag ikke leve meget mere forskelligt. Karoline lever i et forgældet forhold med den arbejdsløse DJ Ronny. Katrine har derimod det hele i sit forhold med den succesfulde bygmester Markus. Det vil sige alt undtagen børn. Men da Karoline bliver gravid ved et uheld, udtænker Katrine en snedig plan, som kan løse alles problemer: Katrine betaler søsterens gæld og lidt til – og får til gengæld hendes kommende baby. Den aftale kan Karoline ikke sige nej til, og så skal alle detaljer på plads inden fødslen. Men intet går som planlagt…

Danmarkspremiere: Mugge og hans mærkelige hjerne

Torsdag 13. oktober kl. 18:00
Første dag efter sommerferien skal eleverne på Basserup Kommuneskole til prøve. Og da den ellers så glade dreng, Mugge, viser sig at have en hjerne, der er så mærkelig, at hans svar får computeren til at eksplodere, går hele systemet i panik. Mugge sendes omgående i specialklasse og spås en sort fremtid. Han beslutter sig derfor for at starte sin egen skole. En skole hvor der er plads til børn med mærkelige hjerner. Han døber skolen Friheden. Samtidig begynder Mugges bedste veninde Sofia på den militante eliteskole Killer Instinct School System. Mugge og Sofia glider langsomt fra hinanden, og snart hænger deres venskab i en tynd tråd. Da konkurrencen 'Kommunemesterskabet i skole' annonceres, optrappes Mugge og Sofias konflikt yderligere. Men pludselig hærger et gigantisk gensplejset monster af en puddelhund kvarteret, og de to tidligere venner bliver tvunget til at samarbejde på trods af deres forskelligheder.

Danmarkspremiere: Ingen kender dagen

Torsdag 27. oktober kl. 17:45
En ægtemand, en læge, en hustru, en skoleelev og lille datter bliver i løbet af 24 timer konfronteret med en af tilværelsens skæbnesvangre skilleveje. I søgen efter kærlighed, identitet og et moralsk ståsted, må de hver især satse det vigtigste vi har mellem hinanden; tillid. Men tilliden er sårbar og konsekvenserne bliver fatale, forbudte og pinagtigt morsomme.

Se forestillinger fra Odder Teater i Biffen
Åbningstid i dag: Åben fra 12:15 til 17:15 og 17:15 til 22:00
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv medlem af Biffen! Få fordele og støt din lokale biograf.