Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Fredag 24. januar
Blod og Vand
Medlemspris for film kun 50 kr. Reservér din medlemsplads her, men betaling kan kun ske i billetsalget. Let anretning før filmen bestilles i Biffen eller på 86 54 00 77 senest onsdagen før.
Den Smalle
Blod og Vand

Blod og Vand

Teenageren Wei lever et tilsyneladende perfekt middelklasseliv med sin familie i Kina. Men under overfladen lurer spændingerne i det privilegerede liv som eneste barn og de tårnhøje forventninger fra hans veluddannede far og hjemmegående mor.

Da Wei bliver ven med sin klassekammerat Shuo, åbner familien døren for et intelligent barn, der bliver misbrugt af sin alkoholiserede enkefar. Shuos tilstedeværelse letter livet for Wei og giver ham plads til at være sig selv.

Men forældrene begynder at behandle Shuo som deres eget blod og tager ham ind, da Shous far pludselig dør i, hvad der ligner en ulykke. Wei indser at hans plads som den eneste søn i familien er truet. Jalousi og usikkerhed starter en kædereaktion af handlinger, der tvinger familiens fortrængte følelser frem i lyset og afslører en hemmelig fortid…