Dok BifDok-Bif er et spændende filmfællesskab, hvis du er interesseret i at se dokumentarfilm, der gør en forskel.

Gode dokumentarfilm kan ...
- lære dig noget nyt
- udfordre din opfattelse af et emne
- vise dig ting, du ellers aldrig ville have set
- overraske med en speciel brug af film-mediet

I en tid, hvor film-mediet gennemsyres af nedgroede Netflix-serier og flow-fjernsyn fyldt med fordummende reality-tv, i sådan en tid er der heldigvis en dokumentargenre, som kan puste frisk luft ind i din filmverden.Du kommer til at se dokumentarfilmene sammen med andre i stedet for hjemme i sofaen, og det kan forbedre din filmoplevelse markant. I Dok-Bif bestræber vi os nemlig på at samtale om filmene før eller efter forevisningerne. Der vil være oplægsholdere, som f.eks. instruktøren eller en anden, der har viden om film-emnet og noget på hjerte. Og du kan selvfølgelig give dit besyv med.

Dok-Bif står her på Biffens hjemmeside under filmklubber - men er ikke en filmklub i den forstand, at du kan tegne et medlemsskab. Dok-Bif er et dokumentar-fællesskab, og du kan blot møde op og se de film, der interesserer dig.
Men du kan tilmelde dig en såkaldt mailing-liste, hvis du har lyst. Så vil du blive mindet om, at der snart kommer en ny dokumentarfilm i Biffen. Og vi vil måske også sende information og inspiration ud om andre dokumentarfilm end dem, vi viser i Dok-Bif.

Vel mødt i Dok-BifOvenstående link er for sidste sæsons program, men det nye program er pt. under udarbejdelse og vil blive lagt her på hjemmesiden, når det er færdigt.
Den nye sæson offentliggøres senest i august, og pt. viser vi dokumentarfilm 3 gange om efteråret og 4 gange om foråret..Ansvarlig for Dok Bif
Jytte Fisker Yssing, Stig Fauerby og Hans Otto Lunde