Vores filmklubber


Ud over det programsatte filmrepertoire, har Biffen en række klubber, som viser udvalgte film, rettet mod specielle aldersgrupper eller interesser. Sæsonen er fra ca. september til april med mindre andet er nævnt.

Medlemskab af filmklubberne er sammensat forskelligt afhængig af klubben. Ved medlemskab af en børnefilmklub køber man en pakke med samtlige af sæsonens forestillinger på én gang. Sæsonen følger skoleåret.
I voksenfilmklubberne købes et medlemskab, der giver adgang til sæsonens film til en fordelagtig pris. Det er også muligt at købe løssalgsbilletter til Opera Bif, Dok Bif, Senior Bif og Den Smalle.

KLUB-OVERSIGT


Baby Bif
Er ikke en decideret klub, men et tilbud primært til forældre på barsel/orlov, og andre, som godt kan acceptere lidt baggrunds-pludren. I 2022 er der Baby Bif ca. hver 4. onsdag formiddag fra september til maj. I 2023 er der Baby Bif ca. hver 4. mandag formiddag fra september til maj.. Cafévagterne lytter efter de sovende børn, men de vågne må forældrene selv passe.


MY Bif
Filmklubben for de mindste børn i alderen 3-6 år og deres voksne. Klubben viser i løbet af sæsonen seks film af både nyere og ældre dato. Der vælges film af høj kvalitet med ønsket om at formidle børnekulturelt arvegods til den nye generation af biografgængere. Alle film vises søndag formiddag kl. 10:30.


Mini Bif
Er Biffens filmklub for 0.-2. klasse. I løbet af sæsonen vises seks kvalitetsfilm med dansk tale. Der er mulighed for at købe enkelt medlemskab eller følgemedlemskab, der gælder barn + ledsager. Filmene vises altid søndag både kl. 10:30 og 12:30.


B-Tween Bif
Er et mini-marathon-tilbud for de lidt større børn i 3.-5. klasse. Klubben viser film med 7+ censur, og udenlandske film vises med dansk tale. Der vises to gange to film pr. aften, om lørdagen med start kl. 16:00. I pausen mellem de to film serveres pizza slice og sodavand til alle klubmedlemmer. Maden er inkluderet i prisen.


Big Bif
Er et mini-marathon-tilbud for de større børn i 5.-7. klasse. Klubben byder på film med 11+ censur, og engelsktalende film vises med engelsk tale og danske undertekster. Der vises to gange to film pr. aften, om fredagen med start kl. 18:00. I pausen mellem de to film serveres pizza slice og sodavand til alle klubmedlemmer. Maden er inkluderet i prisen.


Senior Bif - film, kaffe og samvær
Er klubben for seniorer, som har lyst til at se gode klassiske film, der er få år gamle og som appellerer til seniorer. Filmklubben er etableret i samarbejde med Ældresagen. Vi viser syv film henover året på udvalgte fredage kl. 13:30. Efter filmvisningen er der kaffe og kage og filmklubbens medlemmer får mulighed for at drøfte filmen, dens temaer og filmiske virkemidler m.v. Samtalens modereres af person fra Biffen eller indbudt oplægsholder. Sæsonen går fra januar til december.


Den Smalle
Er klubben for de specielt filminteresserede. Der vises syv specielt udvalgte film på en sæson. Filmprogrammet bliver sammensat af et udvalg, der finder kvalitetsfilm til en lidt smallere målgruppe. Filmene vises fredag kl. 20:30. En let anretning efterfulgt af kaffe og sødt kan tilkøbes ved bestilling senest onsdag før en fremvisning. Servering fra kl. 19:30.


Ung Bif
Et godt filmtilbud for unge mellem 15 og 25 år, herunder højskoleelever, efterskoleelever og gymnasieelever. Gode film og hygge i caféen til en billig pris.


Dok Bif - Tænk engang ...
Dok Bif er en spændende filmklub, hvis du er interesseret i at se dokumentarfilm, der gør en forskel.
Gode dokumentarfilm kan udfordre din opfattelse af et emne, lære dig noget nyt, vise dig noget, du ellers aldrig ville have set og overraske dig med en speciel brug af film-mediet.
I en tid, hvor film-mediet gennemsyres af nedgroede Netflix-serier og flow-fjernsyn fyldt med fordummende hammerslags- og reality-tv, i sådan en tid er der heldigvis en dokumentargenre, som kan puste frisk luft ind i din verden.


Kultur i Biffen
Er er ikke en decideret klub, men en samling af Biffens kulturtilbud. Hvert halvår byder Biffen på i hvert fald to opera-forestillinger, og Odder Teater præsenterer 1-2 teaterforestillinger, der opsættes live på scenen i biografsalen. Tilmeld dig Kultur i Biffen nyhedsbrevet og hold dig opdateret på alle vores kulturtilbud.