Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


En anderledes teaterkoncert - Odder Teater i Biffen
Odder Teater
En anderledes teaterkoncert - Odder Teater i Biffen

En anderledes teaterkoncert - Odder Teater i Biffen

Gå ikke glip af denne usædvanlige aften i selskab med en lang række elskelige særegne eksistenser, der alle gestaltes af skuespilleren Victor Marcussen. Oplev nyfortolkninger af gode gamle hits, der alle, på hver deres måde, afspejler livets uendelige mangfoldighed. Gode gamle sange, der kan gøre en forskel og ramme dig, hvor du både griner og græder og undres, og indimellem også ramme så dybt, så det kan mærkes helt ind i sjælen.

Iblandt de mange karakterer, kan du møde den brovtne Kalle, den lidt mere stille Stig, den milde, men samtidig oprørske Ann-Mari og ikke mindst Harald, der bare elsker at synge Elvis. Være beredt på forrygende nyfortolkninger af klassikere som bl.a. "She was only sixteen", "En lille pige i flade sko", "Are you lonesome tonight", "You are my sunshine" samt "Når lygterne tændes" - og gå hjem som en anden end den, som du kom som...

Medvirkende: Victor Marcussen og Henning Jensen

Idé og koncept: Victor Marcussen og Henning Jensen

Instruktion: Pelle Koppel