Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Odder Teater
Ilt - Odder Teater i Biffen

Ilt - Odder Teater i Biffen

Et yngre kærestepar er i tvivl, om de skal have et barn eller ej. Hvis de tænker for meget, kommer det aldrig til at ske, og hvis de ikke tænker sig godt om, kan det måske få katastrofale følger. I hæsblæsende tempo veksler gnistrende dialog og afvæbnende humor med rørende indsigt i nogle af livets store spørgsmål. Kan man tage klimaudfordringen seriøst og stadig leve sit liv optimalt? Hvad går i givet fald først i stykker? Planeten eller parforholdet? Kan vi tage vores ansvar for kloden seriøst?

ILT er et prisvindende og meget relevant stykke dramatik som stiller spørgsmål til sit publikum om, hvordan man som verdensborger kan leve sit liv optimalt med god samvittighed og en tro på fremtiden.

ILT (LUNGS) har blandt andet fået tildelt prisen "Best New Play" i London, og med Teater Next fik ILT sin første danske turnépremiere i 2022. Denne danske produktion er instrueret af Simon Boberg, som bl.a. har stået bag teatersucceserne GRASHOPPER på Det Kongelige Teater, MACBETH på Odense Teater og LORT på Husets Teater.

Dramatiker: Duncan Macmillan

Oversættelse: Lars Mikkelsen og Simon Boberg

Instruktion: Simon Boberg

Scenografi og lysdesign: Edward Lloyd Pierce

Medvirkende: Marie Tourell Sønderborg og Christian Bergman

Teaterforlag: Colombine Teaterforlag

Fotograf: Louise Eriksen

Producent: Christian Bergman / Teater Next ApS