Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Lørdag 24. september
After Yang
After Yang

After Yang

AFTER YANG foregår I en nær fremtid, hvor en lille families harmoni forstyres, da deres elskede androide-hjælper Yang pludselig bryder sammen. I forsøget på at reparere Yang opdager familiens far, Jake (spillet af Colin Farrell), en hukommelses-disk i Yangs indre, indeholdende små optagelser fra androidens liv - heriblandt også fra Yangs tilværelse før at han blev en del af Jakes familie. En slags digitale minder der antyder, at Yang måske er mere end en sjælløs kunstig intelligens. Det bliver starten på et tryllebindende smukt og rørende Sci-Fi-mysterium, der tvinger Jake (og publikum) til at genoverveje, hvad det vil sige at være i live, at elske og ikke mindst at tabe.

AFTER YANG er seneste skud på stammen fra selskabet A24, der står bag nogle af de seneste års mest anmelderroste amerikanske film; heriblandt “Moonlight” (2016) og senest “Everything Everywhere All at Once” (2022). AFTER YANG har høstet fremragende anmeldelser verden over og var i konkurrence ved både Sundance og Cannes Film Festival.