×
COVID-19 information - klik her for at læse mere
Rosensgade 10
8300 Odder
86540077

Forestillinger fra Odder Teater i BiffenOnsdag 15. september 2021 kl. 19:30 i Biffen Odder: Homage

I forestillingen møder vi en kvinde, der længes efter noget nyt og satser. Måske lander hun på benene, måske går det hele galt.

Både publikum og anmelderne har nu taget vældigt godt imod "Homage" med 5 stjerner og ord som "Mimeteater når det bedst", og "Frydefuld teaterkunst".

Link til bestilling, klik her

Onsdag 8. december 2021 kl. 19:30 i Biffen Odder: Marie Grubbe - den levende

Marie Grubbe er en af de mest genfortalte skikkelser i Danmarkshistorien. Hun har været fortalt som syndebuk, klassekampshelt og kvindefrigører, afhængig af hvilken forfatter og tid der har fortolket. Grubbe gjorde op med samtidens regler, et opgør der viser os ikke blot hendes egen historie, men også samtidens og de strenge regler mennesket, og særligt kvinden, var underlagt.
Oplev Camilla Bendix i et særligt samspil med Cellist Johanne Andersson i en moderne fortolkning af en eviggyldig fortælling om kærlighed og frigørelse.

Link til bestilling, klik her

Onsdag 16. marts 2022 kl. 19:30 i Biffen Odder: Snedronningen

Med Susse Wold.

Snedronningen er H.C. Andersens egentlige hjertekvad og et af hans smukkeste eventyr, hvor den lille Gerda rejser gennem et enestående univers med mange landskaber og mange tider for at finde sin forsvundne legekammerat, Kay.

I 1998 og 1999 opførte Susse Wold eventyret på Sceneriet under Det Ny Teater, og i den anledning skrev en af anmelderne, Henrik Lyding, i Jyllands-Posten:

"Stemmen er så mættet med udtryk, at vi selv med vores fantasi digter det hele. Skaber billederne i vores hjerter, præcis som H.C.Andersen havde tænkt sig det. Ikke en pointe taber Susse Wold."
"Få er de udvalgte, der formår at læse og fortolke H.C.Andersens eventyr, så de åbner sig for tilhørerne, bliver nærværende og nutidige."

Link til bestilling, klik her