×
COVID-19 information - klik her for at læse mere
Rosensgade 10
8300 Odder
86540077

Miljøaften i Biffen, tirsdag 18. februar 2020 fra 17:00-22:00

Biffen byder på en aften med tre spændende film om miljø, natur, økologi, klima og bosætning. Og du kan købe miljøvenlig mad fra Himmel og Hav' foodtruck udenfor Biffen.

Kom og netværk i Biffens nye og hyggelige café mellem filmene og bliv klogere på vores natur. Danmarks Naturfredningsforening og Økologiens Have er til stede hele aftenen.

Dagen er målrettet gæster med interesse for klima, samfundsudvikling og miljø.

Der er rabat for medlemmer af Danmarks Naturfredningsforening og Økologiens Have ved køb af billetter i biografen.

Himmel og Hav har stillet deres Foodtruck op udenfor Biffen og tilbyder lette miljøvenlige middagsretter fra kl. 18:00-20:00 til kun 70 kr. Køb i trucken og spis maden i Biffens café. Drikkevarer kan købes i Biffen. Maden skal bestilles på forhånd via linket her, https://invitation.bifnet.dk/ og senest fredag 14. februar kl. 20:00. Der er valg mellem fugl, fisk og grønt (vegetarisk)Biffen præsenterer 3 højaktuelle film i krydsfeltet mellem miljø, natur, økolo
gi, klima og bosætning:

GENOPDAGELSEN - En film om mennesket i naturen og naturen i mennesket. Instruktør og "soft-klimaaktivist" Phie Ambo forsøger at åbne publikums øjne for klimaforandringernes alvor ved at appellere til vores længsel efter naturen. Med 'Genopdagelsen', skildrer hun en gruppe børns forhold til naturen og deres bud på en utopi for et nyt samfund. Vises kl. 17:15. Bestil billet.

DEN STØRSTE LILLE GÅRD - En underholdende og inspirerende dokumentarfilm om et amerikansk par, der sætter sig for at udleve deres drøm om at drive et landbrug i perfekt harmoni med naturen. Filmen har vundet en lang række priser på filmfestivaler rundt om i verden, bl.a. publikumsprisen på AFI Fest i USA. Vises kl. 19:00. Bestil billet.

PUSH - En prisvindende film om stigende huspriser og en global boligspekulation. FN's særlige udsending på boligområdet, Leilani Farha, rejser til nogle af verdens storbyer for at undersøge boligkrisens omfang og årsager. Det er rystende, hvad hun finder. Men i en alliance med borgmestre fra Berlin til Barcelona opstår et nyt projekt, der måske kan vende udviklingen. Vises kl. 21:00. Bestil billet.