Rosensgade 10
8300 Odder
86540077

Frivillige café-værter og filmoperatører søges

Biffen søger frivillige caféværter og filmoperatører til vores venteliste

BLIV CAFEVÆRT:
Har du lyst til at indgå i det frivillige og levende arbejdsfællesskab omkring røde plys-sæder, popcorn og snolder, og - ikke mindst - gode filmoplevelser og rigtig mange glade kunder, så søger Biffen netop nu frivillige medarbejdere, der er fyldt 18 år.

Som frivillig cafévært varetager du billet- og kiosksalg. Du forpligter dig til at have én vagt hver 3. uge og du vil blive en del af et team sammen med andre caféværter.

Vi vil gerne møde dig og se om vi kan finde et team, et job eller en plads, der passer til dig. Vi er meget omhyggelige med at sammensætte vores teams og du vil få en grundig oplæring i Biffen.

Som bonus for din indsats får du fri adgang til stort set alle filmforestillinger i Biffen.

Hør mere ved henvendelse til Biffens ansættelsesudvalg
Anne Petersen, tlf. 40 82 00 10
Knud Warming, tlf. 27 78 28 61


BLIV FILMOPERATØR:
  • Du skal påregne 2-3 vagter om måneden og hver vagt er på ca 5 timer.

  • Du skal have et elementært kendskab til IT, og du kan forvente en grundig sidemandsoplæring før du bliver ansvarlig for filmfremvisning.

  • Vagtplanen udarbejdes for 1 måned af gangen med udgangspunkt i de dage du har mulighed for at vise film.

  • Du bliver en del af et operatørfællesskab på ca. 20 operatører, og iøvrigt af Biffens samlede medarbejdergruppe på omkring 120 frivillige.

  • Efter en prøvetid på 3 måneder får du et medarbejderkort til Biffen, der giver dig adgang til at se gratis film.

Har du fået lyst til at blive frivillig filmoperatør i Biffen, og gerne høre mere om jobbet, så kontakt Anne Petersen, tlf. 40 82 00 10. Så laver vi en aftale, hvor vi mødes i Biffen og du kan se og høre mere om hvad det er vi arbejder med.

Mvh
Biffens ansættelsesudvalg