×
COVID-19 information - klik her for at læse mere
Rosensgade 10
8300 Odder
86540077

Biffen søger ny daglig leder

Daglig leder til Biffen i Odder


Biffens daglige leder gennem de seneste 10 år har valgt at søge nye udfordringer. Derfor søger vi hendes afløser, som kan være med til at sikre, at Odder også fremover har en levende, aktiv og imødekommende biograf for hele området.

Der er som udgangspunkt tale om en stilling på 32 timer/uge. Stillingen er den eneste lønnede stilling i biografen ud over rengøringspersonalet.

Som daglig leder får du et stort og bredt ansvar. Det består først og fremmest af at sikre en god daglig drift af biografen i et tæt samarbejde med bestyrelsen, de forskellige arbejdsgrupper og de over 100 frivillige, som sørger for, at der kan vises film i Odders biograf stort set hver eneste dag året rundt.

Opgaverne omfatter fx:
 • Filmplanlægning, filmbooking og udarbejdelse af filmprogram, herunder deltagelse i filmtræf og andre begivenheder, hvor kommende film præsenteres.
 • Daglig drift af kontoret, herunder al korrespondance, telefon og håndtering af forespørgsler på arrangementer og særforestillinger. Biffen anvender Office-kontorpakken og billetsystemet Integra.
 • Markedsføring og PR i samarbejde med de frivillige, der arbejder med Facebook og hjemmeside.
 • Samarbejde med bogholder og andre administrative medarbejdere.
 • Koordineringsopgaver i forbindelse med vores mange filmklubber, udvalg og eksterne samarbejdspartnere.
 • Deltagelse i bestyrelsesmøder og møder med kolleger fra andre biografer, hos os eller andetsteds.
Du vil få mange muligheder for selv at tilrettelægge dit arbejde og blandt andet arbejde med at skabe events og arrangementer inden for Biffens arbejdsfelt og vedtægter, som kan være med til at slå Biffen fast som en vigtig del af kulturlivet i Odder.

Vi forventer:
 • Du er indstillet på at arbejde i en virksomhed, hvor alle andre end du selv og rengøringspersonalet arbejder ulønnet og frivilligt.
 • Du er fleksibel og kan lide at arbejde med mange forskellige mennesketyper.
 • Du har forståelse for, at man kan have mange forskellige motiver for at engagere sig i frivilligt arbejde, hvad enten man er ung eller ældre.
 • Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner og en positiv indstilling i forhold til at få tingene til at glide.
 • Som person er du åben, interesseret i mennesker og har lyst til at holde dig orienteret om, hvad der sker på filmfronten og i kulturlivet i det hele taget, så Biffen kan bevare sin rolle som en moderne biograf og central kulturinstitution i Odder.
Som udgangspunkt er kontoret åbent fra 9 til 14 på hverdagene. Herudover må du være indstillet på, at der forekommer aftenmøder og møder i weekender, og at du iblandt også må være parat til at give en praktisk hånd med.

Vi har ingen specifikke krav til uddannelse eller baggrund, men det er vigtigt, at du kan og vil lære nyt, har overblik og praktisk sans. Du kan arbejde på egen hånd og sammen med andre.
Vi tilbyder et job med fast løn og pension. Løn- og rammevilkår aftales individuelt. Vores hidtidige leder vil være til rådighed i en indkøringsfase, ligesom bestyrelsen bakker op i det daglige arbejde.

Forventet tiltrædelse: 1. marts

Om Biffen i Odder:
Biffen i Odder er en foreningsdrevet lokalbiograf med en hundredårig historie. De seneste 25 år har den været drevet af Biografforeningen Fotorama FMBA og har en sund økonomi. Biffen ledes af en bestyrelse på 6-9 medlemmer. Der er over 100 frivillige medarbejdere, som arbejder som filmoperatører, cafeværter, pedeller, indkøbere og i en lang række arbejdsgrupper. Vi har en sal med 118 pladser og er fuldt digitaliseret.

Har du spørgsmål om jobbet?
Kontakt formand for Biografforeningen Finn Holmgaard Jensen på tlf. 2010 9812

Send eller mail ansøgningen med relevante bilag til:
finn.holmgaard@gmail.com eller Biffen, Rosensgade 10, 8300 Odder,
att. Finn Holmgaard Jensen, senest den 23.1.2017

Download annoncen her