Rosensgade 10
8300 Odder
86540077

Senior BifSenior Bif - film, kaffe og samvær

Er klubben for seniorer, som har lyst til at se gode klassiske film, der er få år gamle og som appellerer til seniorer. Filmklubben er etableret i samarbejde med Ældresagen. Vi viser syv film henover året på udvalgte fredage kl. 13.30. Efter filmvisningen er der kaffe og kage og filmklubbens medlemmer får mulighed for at drøfte filmen, dens temaer og filmiske virkemidler m.v. Samtalens modereres af person fra Biffen eller indbudt oplægsholder.

Se/hent programmet sæsonen ved at klikke her!

Medlemskab til Senior Bif filmklub koster 100 kr., hvilket giver mulighed for at købe sæsonens i alt syv film til 50 kr. pr. film.

Medlemskab og betaling
Betaling af medlemskab til filmklubben foregår online her via Biffens hjemmeside:

Klik her for betaling

NB: For at undgå fejl i form af dobbelte indbetalinger, tillader NETS ikke, at der indbetales to enslydende beløb inden for få minutter.
Hvis man skal gennemføre mere end én betaling på det samme kort er det derfor vigtig at vente nogle minutter mellem indbetalingerne. Vær ligeledes opmærksom på, at man ved en gennemført transaktion modtager en mail med bekræftelse på indbetalingen.

Medlemskaber kan købes løbende indtil max antal er nået. Der sælges også løssalgsbilletter til forestillingerne på almindelige vilkår. fra 7 dage før forestillingen.

Servering inden filmene
Der serveres kaffe og kage efter filmen. Der kan handles i cafeen inden filmen til rimelige priser.

Ansvarlig for Senior Bif

En gruppe frivillige medarbejdere i Biffen og Ældresagen har ansvaret for filmklubben: Steen Marvin, Anne Marie Andersen, Lene Færgemann, Jette Evert og Tomas NørfeltVil du vide mere, så kontakt Steen Marvin på marvin_steen@msn.com