Rosensgade 10
8300 Odder
86540077

B-Tween Bif
Maraton-film i Biffens filmklub for "between-agere", der går i 3., 4. og 5. klasse

Se/hent hele programmet ved at klikke her!

2 x 2 film
kl. 16:00 - ca. 19:30
2 x fredag eller lørdag eftermiddag
2 x pizza og sodavand


Pris i alt, inkl. film, pizza og sodavand: 250 kr.


OBS OBS OBS: Vigtig besked om B-Tween Bif - nye forestillinger
Vi står i den skønne situation, at der er så mange af jer, der har valgt at støtte op om denne filmklub. Derfor har vi valgt at lægge en ekstra omgang filmaftener ind både her i efteråret og selvfølgelig igen efter nytår.
Datoerne for disse to nye omgange hedder: 12. oktober 2019 kl. 1600 og 25. januar 2020 kl. 1600. Her viser vi de samme film, i samme rækkefølge, som beskrevet i folderen.
Vi har valgt at rykke eleverne fra Parkvejens skole til disse nye datoer.
Dog hvis der er nogle elever fra andre skoler, som skulle have været i Biffen nu på lørdag den 14. september kl. 1600, hvor det ville passe bedre med de nye datoer, er dette naturligvis også okay. Og så accepterer vi selvfølgelig også, hvis nogle af eleverne fra Parkvejens skole ikke kan på en eller begge nye datoer. Det betyder endvidere, at er I forhindret i at deltage første gang den 21. september kan man ombytte til 12. oktober.Betaling:
Prisen pr. person inkl. billet, pizza og sodavand: 250 kr. - Tilmelding på første filmaften, hvis salen ikke er fyldt.

Online tilmelding er lukket i filmklubben. Ønsker du at tegne medlemskab, så mød venligst frem på første filmvisningsdag, hvor der kan tegnes medlemskab, såfremt salen ikke er fuld.


NB: For at undgå fejl i form af dobbelte indbetalinger tillader NETS ikke at der indbetales to enslydende beløb inden for få minutter.
Hvis man skal gennemføre mere end én betaling er det derfor vigtig, at vente nogle minutter mellem indbetalingerne og være opmærksom på, at man ved en gennemført transaktion modtager en mail med bekræftelse på indbetalingen.

Der udleveres medlemskort den første spilledag.

Vi vil gerne bevare biografen som en del af ungdomskulturen og håber, at rigtig mange af jer vil komme og se film og hygge jer sammen i Biffen.
I kan som sædvanlig købe slik, sodavand og popcorn.
  • Der er 118 ikke-nummererede pladser, så kom i god tid før forestillingerne starter.
  • Der er 3-4 voksne til stede i Biffen hele aftenen.


På Biffens vegne
Anne Petersen