Rosensgade 10
8300 Odder
86540077

Filmklubber
Ud over det programsatte filmrepertoire, har Biffen en række klubber, som viser udvalgte film, rettet mod specielle aldersgrupper eller interesser. Sæsonen er fra ca. september til april.

Ved medlemskab af en klub køber man en pakke med samtlige af sæsonens forestillinger på én gang, og opnår derved en billet-reduktion på min. 20%, samt at man altid er sikret en plads.

Forestillingerne er for ALLE interesserede. Man behøver altså ikke at være medlem af hverken biografforeningen, eller den enkelte klub. Man kan købe billet til hver enkelt film, som ved enhver anden forestilling, dog skal det bemærkes, at der til disse forestillinger er frie pladser, og at man derfor ikke kan reservere billetter på forhånd til disse forevisninger.

KLUB-OVERSIGT

Baby Bif
Er ikke en decideret klub, men et tilbud primært til forældre på barsel/orlov, og andre, som godt kan acceptere lidt baggrunds-pludren! Filmene vises ca. hver 4. onsdag formiddag. Cafévagterne lytter efter de sovende børn, men de vågne må forældrene selv passe!

MY Bif:
Filmklubben for de mindste børn i alderen 3-5/6 år og deres voksne! Vi viser film søndag formiddage kl. 10:30.

Mini Bif:
Er klubben for 0.-2. klasse. Filmene vises altid en søndag både kl. 10:30 og 12:30.

B-Tween Bif:
Er et anderledes, mini-marathon-tilbud for de lidt større børn i 3.-5. klasse. Der vises to gange to film pr. aften, fredage eller lørdage aftener. I pausen mellem de to film serveres pizza og sodavand til alle klubmedlemmer. Maden er inkluderet i prisen.

Big Bif:
Er den nyeste filmklub i Biffen og er for børn i 6.-7. klasserne. Her vises vedkommende teenage-film med bid i, og med genkendelige ungdomsproblematikker. Filmene vises to ad gangen, fredage eller lørdage aftener med pizza og sodavand i pausen. Maden er inkluderet i prisen.

Senior Bif - film, kaffe og samvær
Er klubben for seniorer, som har lyst til at se gode klassiske film, der er få år gamle og som appellerer til seniorer. Filmklubben er etableret i samarbejde med Ældresagen. Vi viser syv film henover året på udvalgte fredage kl. 13.30. Efter filmvisningen er der kaffe og kage og filmklubbens medlemmer får mulighed for at drøfte filmen, dens temaer og filmiske virkemidler m.v. Samtalens modereres af person fra Biffen eller indbudt oplægsholder.

Den Smalle:
Er klubben for de specielt filminteresserede. Der er ofte et gennemgående tema, eller en udvalgt instruktør, som trækker en rød tråd gennem filmene. Lige inden forestillingrne er det muligt at bestille og indtage en let anretning. Bestilling senest onsdag før en fremvisning.

Opera Bif:
Filmklubben for operaelskere.
Opera Bif viser 4 specielt udvalgte forestillinger på en sæson - fra efterår til forår.
Filmprogrammet i Opera Bif bliver sammensat af et udvalg, der finder kvalitetsforestillinger til den målgruppe, som ønsker en anderledes operaoplevelse og høre og se en operaforestilling, hvor man kan nyde Biffens store lærred og gode lydanlæg.