Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Fredag 20. september
Inshallah en dreng
Medlemspris for film kun 50 kr. Reservér din medlemsplads her, men betaling kan kun ske i billetsalget. Let anretning før filmen bestilles i Biffen eller på 86 54 00 77 senest onsdagen før.
Den Smalle
Inshallah en dreng

Inshallah en dreng

INSHALLAH EN DRENG er et gribende spændingsdrama om en urokkelig kvindes desperate kamp for sig selv og sin datter i et samfund skabt af og for mænd. Filmen, der var Jordans officielle Oscar-kandidat, deltog i sidekonkurrencen Semaine de la Critique ved Cannes Film Festival, hvor den vandt to priser.

Efter sin mands pludselige død må Nawal ikke blot kæmpe med sorgen og sin nye status som enke og enlig mor til datteren Nora. Hun står også over for sin mands ubetalte gæld og risikoen for at miste sit hus og sin arv. For uden en mandlig arving tilfalder huset hendes svoger, der samtidig udser sig chancen for at overtage myndigheden over Nora.

Dybt frustreret og fortvivlet lyver Nawal sig gravid i håbet om, at muligheden for en søn vil vinde hende uundværlig tid i det patriarkalske jordanske retssamfund. Et valg, der kaster hende ud i en kamp mod systemet i forsøget på at tage skæbnen i egen hånd.