Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


OPERAKINO 24: Snedronningen - Februar
Reservér din plads her, men betaling af din rabatbillet kan kun ske i billetsalget.
OPERAKINO 24: Snedronningen - Februar

OPERAKINO 24: Snedronningen - Februar

Se så! ”Nu begynder vi. Naar vi naar ved Enden af Historien veed vi Mere..” starter H.C.Andersen sin historien om Snedronningen. Det er en gribende historie for både børn og voksne.

Kaj og Gerda er bedste venner, men deres venskab bliver sat på en hård prøve, da Djævelens spejl går i tusind stykker, og én af splinterne rammer Kaj i hjertet så det bliver koldt som is.
H.C. Andersens højt elskede fortælling bliver her bragt til live af den fabelagtige skotske ballet. En vinterlig fortælling om ild og is, hvor uselvisk kærlighed vinder.

Snedronningen er en farlig rejse med banditter og sneskabninger. I centrum er den storslåede, men grusomme snedronning selv, blændende udført af den suveræne Constance Devernay. Hun er stjernen i showet. Dirigent: Jean-Claude Picard, Kunstnerisk Leder / Koreografi: Christopher Hampson.
Snedronningen: Constance Devernay - Gerda: Bethany Kingsley-Garner - Kai: Andrew Peasgood - Lexi / Sommerprinsessen: Kayla-Maree Tarantolo.

Scottish Ballets 50-års jubilæumsår nåede en spektakulær afslutning med verdenspremieren på Snedronningen . Denne glitrende produktion vil helt sikkert glæde hele familien og ville have fornøjet H.C. Andersen.