Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Sneleoparden
Medlemspris for film kun 50 kr. Reservér din medlemsplads her, men betaling af din medlemsrabatbillet kan kun ske i billetsalget. Der tilbydes let anretning fra kl. 19:30 før hver forestilling. Mad bestilles i Biffen eller på telefon 86 54 00 77 senest kl
Den Smalle
Eftermiddags Bif
Sneleoparden

Sneleoparden

En utrolig rejse i søgen efter den mytiske sneleopard - langt, langt borte i den vilde tibetanske natur.

I et uberørt bjerglandskab følger filmen den anerkendte naturfotograf, Vincent Munier, der sammen med forfatter og eventyrer, Sylvain Tesson, traver, venter, filosoferer og mest af alt, bare er i verden.
Den tibetanske natur er gold og barsk, men vækkes til live af Vincent Munier’s unikke og sanselige metode, der frembringer en meditativ tilstand, hvor selv den mindste detalje har værdi, og det golde landskab bliver forvandlet til majestætisk natur rigt på dyreliv.

Forfatteren Sylvian Tesson har skrevet den prisvindende bog af samme navn, baseret på sine oplevelser på rejsen. Bogen vandt den prestigefyldte pris ”Prix Renaudot” og er udgivet på dansk.

Filmen har musik af Nick Cave og Warren Ellis.